Aktuelno Rakovica

Završnica sezone u Cvrletovom pozorištu: Petar Pan i Mala Sirena na Sceni

U dečijem pozorištu Cvrle, u Opštini Rakovica, očekuje se uzbudljiv završetak sezone ovog vikenda. Dve najposećenije predstave tokom proteklih meseci biće izvedene kao završni spektakl za sve ljubitelje pozorišta.

U subotu, 27. maja, u 17 časova, publika će imati priliku da uživa u hit predstavi “PETAR PAN”. Ova maštovita priča o dečaku koji nikada ne odrasta osvojila je srca gledalaca svojom neodoljivom pričom i sjajnom glumačkom ekipom. Posebna pažnja posvećena je kostimima i scenografiji, stvarajući magičnu atmosferu koja će ostati u sećanju svakog posetioca.

Nedelja, 28. maja, donosi još jedan izuzetan događaj u Dečijem pozorištu Cvrle. Kabare za decu pod nazivom “MALA SIRENA I PRINC NEBOJŠA” biće izveden u 12 časova. Ova vesela i duhovita predstava predstavlja modernu interpretaciju poznate bajke. Publika će biti očarana maštovitim dijalozima, pesmama i plesom dok prate avanture Male Sirene i hrabrog Princa Nebojše.

Deca koja posete ove predstave biće iznenađena posebnim poklonom – Cvrletovim poklončićem. To će biti dodatna radost i motivacija za sve posetioce da dođu i uživaju u predstavama koje su pažljivo pripremljene kako bi pružile nezaboravno iskustvo.

Ulaznice su već dostupne na blagajni pozorišta. Pozivamo sve ljubitelje pozorišta, kako mlade tako i one malo starije, da se pridruže ovoj posebnoj prilici i proslave završetak sezone u Dečijem pozorištu Cvrle. Očekuje vas nezaboravan vikend ispunjen radošću, smehom i magijom pozorišta.

Vidimo se na predstavama “PETAR PAN” u subotu i “MALA SIRENA I PRINC NEBOJŠA” u nedelju!

Dečije pozorište Cvrle, uz podršku svoje vernu publiku, nastavlja da pruža kvalitetne predstave

Izvor: Rakovicainfo.rs

Foto: Canva stock

X