Aktuelno Rakovica

Zatvoren konkurs za dodelu dečjih auto-sedišta u opštini Rakovica

Gradska opština Rakovica zatvorila je konkurs za dodelu auto-sedišta za decu do tri godine starosti, saopšteno je iz opštinskog sekretarijata. Program je privukao značajan broj prijava od strane roditelja koji ispunjavaju postavljene uslove.

Na osnovu prikupljenih prijava, opštinske vlasti će naknadno obavestiti roditelje koji su ostvarili pravo na besplatna auto-sedišta o detaljima vezanim za preuzimanje istih. Proces distribucije će se sprovesti u skladu s unapred definisanim uslovima konkursa.

Ovim programom, Gradska opština Rakovica nastavlja sa podrškom roditeljima u unapređenju bezbednosti dece u saobraćaju. Besplatna auto-sedišta predstavljaju važan korak ka povećanju nivoa bezbednosti najmlađih u vozilima, doprinoseći smanjenju rizika od povreda u saobraćajnim situacijama.

Svi roditelji koji su se prijavili za program imaju razloga da prate dalje informacije kako bi blagovremeno ostvarili svoje pravo na besplatna auto-sedišta za svoje mališane. Gradska opština Rakovica izražava zadovoljstvo odzivom građana na ovu inicijativu, čime se potvrđuje važnost inicijativa usmerenih ka unapređenju bezbednosti dece u saobraćaju.

Rakovicainfo.rs

Foto: Canva stock

X