Beograd Politika

Vučić: Neće biti novog Majdana! Niti će da se desi niti je moguć

-Novi Majdan u Beogradu, nema novog Majdana, niti će da se desi niti je moguć. Ja neću da se držim za fotelju do poslednjeg dana. Fotelja nije sve na svetu, nego legitimitet naroda, rekao je Vučić povodom tvitova koji su se pojavili o srpskom Majdanu.

U vezi sa objavama na društvenim mrežama i fotošopiranim fotografijama protesta, Vučić kaže:

– Dobre vesti u Srbiji nisu vesti, već su samo vesti koje su loše. Ja imam obavezu da poštujem svaki skup, tamo gde se okupiti, par ljudi, stotinu, hiljađu i tako dalje. Kada vam se okupi više hiljada ljudi, bez obzira ko ih je organizovao, moje je da obratim pažnju na njihove zahteve i šta je to što možemo da napravimo i učinimo – rekao je Vučić i dodao:

Foto: Tanjug/Vucic.rs

– Mi peduzimamo mere, i te mere su veoma ozbiljne, zato što smo čuli vapaj majki i celog društva za većom sigurnošću, a imamo 10 dana bez krivičnog dela što nikada ranije nije bilo, kada saslušate zahteve, mi idemo na hitan prijem 1200 policajaca. Više psihologa, psihijatara, nove bolnice, mi to radimo. Što se tiče političkih zahteva, nije sigurno koji su to zahtevi, ali ne možemo da razgovaramo na ulici. Ako hoćete o rijalitijima, pričaćemo o rijalitijima – rekao je Vučić.

Izvor: Novosti.rs

Foto: Tanjug

X