Aktuelno Rakovica

U nedelju privremeni nestanak struje u opštini Rakovica zbog radova na mreži

Rakovica – U nedelju, 25. juna 2023. godine, građani opštine Rakovica će iskusiti privremeni nestanak struje zbog planiranih radova na električnoj mreži. Radovi su neophodni radi održavanja i unapređenja mreže, što će rezultirati boljim kvalitetom snabdevanja električnom energijom u budućnosti.

Prema obaveštenju iz Elektroprivrede Srbije, nestanak struje će se desiti u periodu od 8.30 do 11.00 časova. Ugroženo područje obuhvata deo opštine Rakovica, konkretno ulicu Oslobođenja broj 10.

Cilj ovih planiranih radova je obezbediti stabilnost mreže i otkloniti potencijalne probleme kako bi se osiguralo pouzdano snabdevanje električnom energijom. Iako je nestanak struje privremen, Elektroprivreda Srbije preporučuje građanima da preduzmu odgovarajuće mere predostrožnosti, kao što su isključivanje električnih aparata kako bi se izbegli eventualni problemi prilikom ponovnog uspostavljanja snabdevanja.

Ova obaveštenja su deo napora Elektroprivrede Srbije da pruži transparentnost i informiše građane o planiranim radovima i njihovim mogućim uticajima na snabdevanje električnom energijom. Građani Rakovice su pozvani da se pridržavaju preporuka i da imaju razumevanja za privremene neugodnosti tokom ovih radova.

U slučaju nepredviđenih okolnosti ili produženja radova, Elektroprivreda Srbije će blagovremeno obavestiti građane o eventualnim promenama u rasporedu prekida snabdevanja strujom.

Napori u održavanju i unapređenju električne mreže su od vitalnog značaja kako bi se osiguralo pouzdano snabdevanje električnom energijom za sve građane. Ova privremena obustava struje predstavlja deo tih napora, a građani Rakovice se mole za razumevanje i strpljenje tokom ovog perioda.

Elektroprivreda Srbije nastavlja da radi na unapređenju infrastrukture kako bi građanima pružila sigurno i stabilno snabdevanje električnom energijom u budućnosti.

Rakovicainfo.rs

Foto: Rakovicainfo.rs

X