Beograd

Turistička organizacija Beograda dobija počasnu nagradu za uspešan nastup na EMITT 2023

Turistička organizacija Beograda dobila je počasnu nagradu za jubilarni 10. nastup i zapaženo učešće na 26. Istočno-mediteranskom sajmu turizma – EMITT 2023, saopšteno je iz Turističke organizacije Beograda.

Direktor TOB-a Miodrag Popović rekao je da je nagrada je kruna dosadašnje izuzetno uspešne saradnje koja traje deset godina.

– Činjenica da je EMITT jedan od pet najznačajnijih sajmova turizma u svetu čini ovo priznanje još značajniji – rekao je Popović

Turistička organizacija Beograda je na ovogodišnjem EMITTu pod svojim okriljem okupila brojne izlagače iz cele zemlje i od 12. do 15. aprila promovisala turističku ponudu Beograda i Srbije. Uz veliki broj održanih sastanaka, dogovorena je saradnja sa brojnim partnerima iz Turske i drugih zemalja, a postignuta je značajna pažnja internacionalnih medija poput CNN Turkey, Beyaz TV i drugih.

Turistička organizacija Beograda je i ranijih godina bila nagrađena priznanjima za najprofesionalniji štand i najposlovniji nastup na ovom sajmu.

 – Ovo je podstrek da naš nastup na sajmu u Turskoj posmatramo kao prvih deset godina, koje su do sada urodile izvanrednim rezultatima – dodao je Popović.

Izvor: Beoinfo

Foto: TOB

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image
Choose Video
X