Beograd

Treći dan žalosti za nedužnim žrtvama iz škole na Vračaru i Mladenovca, sahrana policajca i njegove sestre

U Srbiji je danas treći dan žalosti zbog masovnog ubistva u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” u Beogradu, u kojoj je 3. maja učenik sedmog razreda hicima iz očevog pištolja ubio osam učenika i radnika obezbeđenja, a ranio šestoro đaka i nastavnicu.

Kako je saopšteno iz Vlade Srbije, u OŠ “Vladislav Ribnikar” na glavnom ulazu još danas izložena je Knjiga žalosti u koju građani mogu da se upišu od 10 do 15 sati.

Dan nakon tog masovnog ubistva, 4. maja u večernjim satima u okolini Mladenovca i Smedereva U. B. (21) hicima iz kalašnjikova ubio je osam, a ranio 14 mladih.

Policajac Milan P. i njegova sestra Kristina, dve žrtve bezumnog napada Uroša Blažića kod Mladenovca, biće sahranjeni danas. Na večni počinak biće ispraćen i njihov drug Dalibor T. koji je stradao sa njima.

Juče je sahranjeno 10 žrtava iz dva masakra koja su potresla Srbiju. U Beogradu je na večni počinak ispraćeno četvoro đaka i čuvar škole koje je u krvavom pohodu u OŠ “Vladislav Ribnikar” ubio dečak (13), dok su u Malom Orašju sahranjena petorica drugova koje je masakru kod Mladenovca ubio U.B. (21). Za dva dana u Srbiji ubijeno je 17 ljudi. Njih devetoro stradalo je u pohodu dečaka ubice u školi u Beogradu, dok je U. B. usmrtio osmoro ljudi kod Mladenovca.

Kurir.rs/Beta

Foto: Nenad Kostić

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image
Choose Video
X