Društvo

Radovi na putevima širom Srbije

Na putevima u Srbiju izvode se brojni radovi, zbog čega se negde vozila naizmenično propuštaju, a negde i obustavljeni, pa je negde potrebno ići alternativnim pravcima.


Na putu Kučevo-Petrovac na Mlavi, poddeonica Melnica – Kučajna u toku su radovi na rehabilitaciji, uz naizmenično propuštanje vozila, saopštilo je danas Javno preduzeće Putevi Srbije.

Na putu Odžaci – Ratkovo, kroz naseleno mesto Ratkovo, do 07. juna, do 11 časova, na snazi je obustava saobraćaja zbog radova na rehabilitaciji. Alternativni putni pravci su deonica Odžaci – Bač i deonica Bač – Ratkovo.

Na putu Brodarevo – Žuti Kuk zbog radova na sanaciji odrona 30. i 31. maja, od 9 do 11 časova i od 13 do 15 časova na snazi će biti obustava saobraćaja. Alternativni putni pravac je deonica Kolovrat-Jabuka.

Na putu Bajmok – Aleksa Šantić u toku su radovi na redovnom održavanju, u dužini od 500 metara, do 01. juna, u periodu od 7 do 16 časova, uz naizmenično propuštanje vozila regulisano semaforima u pokretu.

Na putu Štubik-Bukovo izmenjen je režim saobraćaja zbog postavljene privremene saobraćajne signalizacije uz naizmenično propuštanje vozila.

(Tanjug)

Foto: Canva stock

X