Beograd Društvo

Putevi Srbije: Oprez zbog magle na putevima, na graničnom prelazu Šid kamioni čekaju pet sati

Na auto-putu E-75, od petlje Batočina do petlje Pojate, zbog pojave magle vidljivost je smanjena na 100 metara, saopštilo je Javno preduzeće “Putevi Srbije”.

Kako se navodi, zbog magle je na auto-putu E-80, od tunela Bancarevo do petlje Bela Palanka, vidljivost smanjena na 150 do 200 metara.

“Putevi Srbije” pozivaju vozače da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu, jer postoji mogućnost pojave magle na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima preko reka.

Na prelazu Šid kamioni čekaju pet sati

Na graničnom prelazu Šid, na izlazu iz zemlje, teretna motorna vozila čekaju pet sati, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije.

Prema informacijama Uprave granične Policije, dobijenim u 5:15, kamioni na Batrovcima, takođe na izlazu, čekaju četiri sata, na Kelebiji i Bezdanu tri sata, a na Horgošu dva sata.

Zadržavanja na teretnim terminalima posledica su organizacije rada susednog graničnog organa, navodi se u saopštenju. Prema poslednjim informacijama dobijenim od Javnog preduzeća “Putevi Srbije”, na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

izvor: Tanjug

Foto: Alo

X