Rakovica

Prevazilaženje trauma: Dom zdravlja “Rakovica” pruža stručnu pomoć i podršku

Dom zdravlja “Rakovica” pridružuje se programu pružanja podrške i pomoći u prevazilaženju trauma koje su nastale kao posledica nedavnih tragičnih događaja u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” na Vračaru, kao i u selima oko Mladenovca. Sa ciljem pružanja stručne pomoći i podrške, u Domu zdravlja “Rakovica” će biti uspostavljene dve telefonske linije.

Radnim danima, u periodu od 7 do 20 časova, dostupni će biti tim psihologa i psihijatara koji će putem telefona pružati podršku i stručnu pomoć onima koji su pogođeni tragičnim događajima. Brojevi telefona na koje se može kontaktirati su 062/8856-457 i 062/8856-674.

Ova inicijativa ima za cilj pružanje podrške ljudima koji su prošli kroz traumatična iskustva, omogućavajući im da se nose s posledicama i prevaziđu emocionalne teškoće. Stručni tim psihologa i psihijatara u Domu zdravlja “Rakovica” će pružiti sigurno okruženje za razgovor, gde će pacijenti moći da izraze svoje emocije, brige i strahove, te dobiti savete i podršku od iskusnih stručnjaka.

Ova inicijativa je od izuzetne važnosti za zajednicu, pružajući neophodnu podršku onima koji su pogođeni tragičnim događajima. Dom zdravlja “Rakovica” nastoji da obezbedi ne samo fizičko zdravlje, već i dobrobit i mentalno zdravlje svojih pacijenata, pokazujući posvećenost brizi o celokupnom zdravlju i blagostanju zajednice.

Rakovicainfo.rs

Foto: Canva stock

X