Beograd

Prekid vodosnabdevanja u Beogradu: Stari grad, Vračar i Zvezdara

Planirani radovi na vodovodnoj mreži prouzrokovaće u ponedeljak 16. maja prestanak vodosnabdevanja delova opština Stari grad, Vračar i Zvezdara, saopšteno je iz JKP “Beogradski vodovod i kanalizacija”.

Na opštini Stari grad, u ponedeljak 15. maja od 8 do 24 sata bez vode će ostati potrošači u ulicama Cara Uroša (od Dunavske do Solunske) i Dunavskoj (od Braće Baruh do Dubrovačke).

Zbog radova na vodovodnoj mreži na opštini Vračar, u ponedeljak od 8.30 do 18 sati, bez vode će ostati potrošači u ulicama Sazonovoj (od Maksima Gorkog do Velimira Bate Živojinovića) i Vojvode Dragomira (od Sazonove do Daničareve).

Na opštini Zvezdara u ponedeljak od 8 do 24 sata, bez vode će ostati potrošači usledećim ulicama Bulevar kralja Aleksandra (od Mite Ružića do Koste Trifkovića), Ivana Gradnika, Ruđera Boškovića i Franje Kluza.

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđena je auto-cisterna. “Vodovod” apeluje na potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe. Za dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Servisnom centru Grada Beograda na broj telefona11-0-11 ili na besplatni broj 0800 11-00-11 za sve pozive iz fiksne telefonije, a informacije o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na adresi www.bvk.rs.

Izvor: Blic.rs

Foto: Canva stock

X