Rakovica

Predstavnici Rakovice među 3000 učesnika na karnevalu u Budvi

Danas je u Budvi počeo jedan od najvećih karnevala u regionu, a među brojnim učesnicima naći će se i dve grupe iz opštine Rakovica. Mašinska škola „Radoje Dakić“ i grupa „Rakovičke lude“ predstavljaće Rakovicu na ovom festivalu koji će trajati nekoliko dana.

Grupe iz Rakovice su sinoć ispratili predsednik Gradske opštine Rakovica Miloš Simić i članica Opštinskog veća Snežana Predojević. Oni su poželeli karnevalistima srećan put i lep provod u Budvi, kao i da se vrate sa puno lepih utisaka.

Ovaj karneval, koji se održava svake godine, privlači hiljade posetilaca i učesnika iz celog sveta. Karneval u Budvi je poznat po svojoj raskoši i veselju, a ove godine se očekuje preko 3000 učesnika iz 10 zemalja sveta. Među njima će se naći i dve grupe iz Rakovice, koje će predstavljati svoju opštinu i Srbiju.

Mašinska škola „Radoje Dakić“ i grupa „Rakovičke lude“ su se istakle na Rakovičkom karnevalu ove godine i zaslužile priliku da predstavljaju svoju opštinu na karnevalu u Budvi. One će predstaviti svoje koreografije i kostime, koje su mesecima unazad pripremale.

Izvor: Opština Rakovica/Rakovicainfo.rs

Foto: Opština Rakovica

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image
Choose Video
X