Rakovica

Opština Rakovica: Pomoć poljoprivrednicima prilikom prijave na e-Agrar

Gradska opština Rakovica podržava svoje poljoprivredne proizvođače u korišćenju novog informacionog sistema eAgrar, koji je nedavno počeo sa radom. Cilj ovog sistema je da modernizuje i ubrza procese upisa podataka, promene podataka u Registru poljoprivrednih gazdinstava (RPG), kao i odobravanja i isplate podsticaja poljoprivredi.

Poljoprivredni proizvođači sa teritorije opštine Rakovica mogu se obratiti za pomoć prilikom registracije na eAgrar. Opština Rakovica pruža informacije putem telefona 064 1132 641 ili lično u prostorijama opštine svakog radnog dana od 8 do 15 časova.

eAgrar je savremeni informacioni sistem koji omogućava brz i jednostavan upis i ažuriranje podataka u Registru poljoprivrednih gazdinstava. Ovaj sistem takođe ubrzava proces odobravanja i isplate podsticaja za poljoprivrednu proizvodnju.

Poljoprivrednici mogu pristupiti eAgrar sistemu preko interneta, a informacioni sistem nudi i mogućnost podnošenja zahteva za subvencije i praćenje njihovog statusa.

Opština Rakovica poziva sve svoje poljoprivredne proizvođače da se upoznaju sa informacionim sistemom eAgrar i da iskoriste prednosti koje on pruža za lakšu i efikasniju poljoprivrednu proizvodnju.

Za više informacija o informacionom sistemu eAgrar posetite zvaničnu stranicu https://eagrar.gov.rs/.

Rakovicainfo.rs

Foto: Canva stock

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image
Choose Video
X