Aktuelno Beograd

Ne propustite! U Beogradu se održava besplatna radionica ličnog razvoja koja će vam promeniti život

U okviru predavanja biće prikazane tehnike koje će polaznici, bez obzira na starosnu dob i profesiju kojom se bave, imati priliku da nauče i isprobaju kako bi ih kasnije praktično primenjivali u različitim izazovnim situacijama života

U Beogradu će narednog petka, 19. januara, u 17.30h u Hotelu Zepter (Ul. Terazije 10) biti održano besplatno predavanje i radionica na temu „Kako na praktičan način transformisati svoju realnost?“ autorke Tatjane Milana Nikčević koja će vas naučiti kako da savladate probleme u ljubavi, poslu, finansijama i sa zdravljem jednostavnim metodama iz oblasti ličnog razvoja koja su do sada mnogim ljudima promenile život iz korena.

U okviru predavanja biće prikazane tehnike koje će polaznici, bez obzira na starosnu dob i profesiju kojom se bave, imati priliku da nauče i isprobaju kako bi ih kasnije praktično primenjivali u različitim izazovnim situacijama života.

– Predavanje je namenjeno svima koji žele da rade na sebi, da shvate koji su to nesvesni unutrašnji pritisci koji nas nagone da radimo neke stvari na određene načine, da poboljšamo lične i profesionalne odnose, da budemo efikasniji neutrališući blokade i potisnute sadržaje koje nosimo od malih nogu. Kao što kaže Jung: “Sve dok nesvesno ne dođe na mesto svesnog, ono će voditi naš život, a mi ćemo to zvati sudbinom”. Ovo su relativno nove i malo poznate metode široj javnosti, koje omogućavaju transformaciju stanja pojedinca, kroz osvešćenje i integraciju potisnutih emotivnih naboja, što se automatski reflektuje na sredinu. Tako se menja sredina, a i lična sudbina – kaže predavač Tatjana Milana Nikčević i dodaje:

Nakon predavanja polaznici će shvatiti da je sve što nam se dešava upravo proizvod unutrašnjeg nesklada. Polaznici će naučiti kako da integrišu svoje potisnute emocije bez zaobilaženja, skrivanja ili potiskivanja. Tek kada ovladaju pomenutim tehnikama, oslobađajući energiju koja je bila zaglavljena u otporima i potiskivanjima emocija, tek tada mogu iskusiti ljubav i radost u životu, oslobođeni odbacivanja ili osuđivanja bilo sebe ili drugih.

Izvor: Telegraf.rs

Foto: Canva stock

X