Aktuelno Rakovica

Najnovija vest: U rekordnom roku završene prijave za besplatnu pripremu za malu maturu u Rakovici

Centar za kulturu i obrazovanje Rakovica postigao je značajan uspeh sa besplatnom pripremnom nastavom za malu maturu, privukavši veliki broj đaka. Konkurs je bio otvoren od 9:00 časova do 14:30 časova, a sve prijave tokom tog vremena su uspešno primljene, budući da su se sva mesta popunila.

Pripremna nastava, koja počinje 24. februara 2024. godine i traje do 15. juna 2024. godine, održavaće se svake subote i nedelje u prostorijama Centra i učionicama MŠ „Radoje Dakić“. Nastavu će voditi iskusni profesori s renomeom u radu na pripremi đaka za malu maturu.

Detaljne informacije o rasporedu, grupama učenika i biografijama profesora biće dostupne na zvaničnom sajtu Centra www.ckorakovica.com. Profesionalni pedagozi, koji aktivno rade i imaju dugogodišnje iskustvo u pedagoškom radu, posvećeni su pružanju kvalitetne edukacije i podrške učenicima tokom priprema za viši nivo školovanja.

Ova inicijativa Centra za kulturu i obrazovanje Rakovica već šestu godinu za redom predstavlja značajan doprinos obrazovanju i podršci mladim generacijama. Cilj je da Centar ostane centralno mesto za obrazovanje, umetnost i kulturu, pružajući kvalitetne resurse i podršku svim sugrađanima.

Rakovicainfo.rs

Foto: Canva stock

X