Rakovica

Mladi SIMIĆ jednoglasno izabran na čelo naprednjaka u Rakovici

Ko je zapravo Miloš Simić, čovek koga su članovi OO SNS Rakovica jednoglasno u petak izglasali da bude na čelu jednog od najaktivnijih i najorganizovanijih opštinskih odbora u Srbiji?
Šta je to što građani Rakovice misle o najmladjem predsedniku jedne beogradske opštine ikada?

“Porodičan čovek, timski igrač, strpljiv, staložen, posvećen marljivom radu i rezultatima. Osoba koja ima vreme, empatiju i energiju za probleme svih građana bez razlike u posvećenosti i predanosti.” bili su neki od razloga zašto su ga kolege predložile kao kandidata za predsednika opštinskog odbora Srpske napredne stranke u Rakovici.

Nakon glasanja ustanovljeno je da je mladi Miloš Simić dobio poverenje i podršku svih prisutnih delegata.

Time je Simić dobio priliku da bolje predstavlja i sprovodi politiku predsednika Aleksandra Vučića i SNS.

To je politika koja znači mladost, koja ostaje u svojoj Srbiji.
To je politika mladosti koja dobija prostor, šansu i podršku da gradi i razvija svoju Srbiju.
To je politika snažne, nezavisne i ekonomski moćne Srbije koja je postala i nastavila da utvrđuje svoj položaj kao centar ovog dela Evrope.
To je politika predsednika Aleksandra Vučića i ona daje očigledne i nedvosmislene rezultate, zaključuju naši sagovornici.

Prilikom imenovanja, novoizabrani predsednik Miloš Simić zahvalio se svim prisutnima na podršci i ukazanom poverenju.

– S obzirom na to da je Srpska napredna stranka vladajuća partija verujem da ćemo dati značajan doprinos borbi Aleksandra Vučića za bolju, jaču, pametniju, poštovanja vrednu i pre svega modernu Srbiju – poručio je predsednik Opštinskog odbora Miloš Simić.

Foto: Rakovica info

PRIVATNI ŽIVOT:

Mlad i perspektivan porodičan čovek kome je kako sam kaže najdraža funkcija to što je otac dvoje dece.

Po obrazovanju je diplomirani ekonomista.

Svoje političko iskustvo i poziciju je gradio nepreskačući nijedan stepenik stranačkog aktivizma.

Predanim radom na terenu se kvalifikovao za predsednika mesnog odbora SNS “Braća Velicković” a potom i za predsednika omladine SNS Rakovica.

Usavršavao se na Akademiji mladih lidera, gde je ovladao potrebnim političkim znanjem i veštinama. 2018. godine je postao član veća GO Rakovica zadužen za sport i omladinu, a 2020. godine stupa na dužnost predsednika GO Rakovica kao najmlađi predsednik jedne od beogradskih opština.

Član je glavnog odbora SNS. Sav svoj potencijal i neiscrpnu energiju usmerio je ka ispunjenju zadataka koje je pred članove i funkcionere SNS postavio predsednik Aleksandar Vučić.

Sledeći njegov primer beskompromisan je u borbi za dobrobit svojih sugrađana i odlučno se hvata u koštac sa svim izazovima koji se nađu pred njim.

Mnogo puta je pokazao i dokazao da je prvi među jednakima, otvoren je za saradnju, visoko ceni timski rad, poštuje svoje saradnike i tuđe mišljenje.

Harizmatična ličnost koja uliva novu snagu i želju svim naprednjacima Rakovice da idu napred.

Rakovicainfo.rs

Foto: Rakovica info

X