Aktuelno Beograd

“Kućica zdravlja” nastavlja sa radom do 18. avgusta kod Kalenić pijace

“Kućica zdravlja”, svjevrsna mobilna ambulanta, zbog velikog interesovanja građana, produžiće rad kod Kalenić pijace do 18. avgusta, do kada će svi građani moći da obave besplatne preventivne preglede, saopštila je danas Gradska opština Vračar.

“Zbog velikog odziva i interesovanja, Gradska opština Vračar kao lokalna samouprava koja brine o svojim sugrađanima, nastavlja sa realizacijom projekta ‘Kućica zdravlja’. Cilj nam je da zdravstvena usluga bude dostupna svakom građaninu pođednako. U svojevrsnoj mobilnoj ambulanti, na najprometnijem mestu na Vračaru, na platou kod Kalenić pijace, medicinski timovi svakodnevno obavljaju različite vrste pregleda bez zakazivanja, uputa i zdravstvene knjižice”, izjavio je predsednik Gradske opštine Vračar Milan A. Nedeljković

“Svakodnevno razgovaram sa svojim sugrađanima, te smo stoga podržali njihovu inicijativu da se u okviru pregleda koji obuhvataju prevenciju dece i omladine ‘Family day’, pored pregleda fizijatra i stomatologa, obavlja i specijalistički pregled pedijatra”, kazao je Nedeljković.

Izvor: Tanjug

Foto: Opština Savski venac

X