Beograd

Kome je dodeljen posao naplate javnog prevoza u Beogradu?

Javno komunalno preduzeće za naplatu, logistiku i rukovođenje javnim prevozom putnika u Beogradu Naplata prevozne usluge Beograd dodelila je posao naplate javnog prevoza firmi “Comtrade System Integration Beograd” koji je u postupku javne nabavke blagovremeno dostavio prihvatljivu ponudu.

Posao je, kako se navodi u odluci na Portalu javnih nabavki, vredan 217.200.000 dinara bez PDV-a, prenosi eKapija.

“U skladu sa konkursnom dokumentacijom za predmetnu javnu nabavku, ugovor o javnoj nabavci se zaključuje na procenjenu vrednost, koja iznosi 217.200.000 dinara bez PDV-a, a prema jediničnim cenama/procentu navedenim u Obrascu strukture ponuđene cene”, stoji u Odluci.

Kako je navedeno u javnom pozivu objavljenom 12. aprila, posao se dodeljuje na period od 24 meseca.

Ovo nije jedini tender koji je raspisalo ovo preduzeće. Podsećamo, JKP Naplata prevozne usluge Beograd obustavilo je tender za implementaciju rešenja za monitoring i obračun u javnom prevozu, koji je raspisan pre dve nedelje, a kojim je predviđena nabavka softvera i opreme, kao i ugradnja opreme u vozila javnog prevoza.

Javnom nabavkom planirana je implementacija jedinstvenog sistema koji se sastoji od: opreme – koja se instalira u vozila javnog prevoza, senzora – koji postoje na vozilu, mobilnog telefona vozača – koje prevoznik poseduje i koje duže vozači, komunikacione mreže – radio mreža u opsegu od 175 MHz do 900 MHz, softvera sa modulima za monitoring i obračun prevoza angažovanih prevoznika – koji se instalira u kontrolno-оperativni centar naručioca, kao i vozilo – autobusi, trolejbusi i tramvaji u vlasništvu anagžovanih prevoznika na teritoriji grada Beograda. Nabavka je obuhvatala i ugradnju potrebne, specijalne opreme na vozila javnog prevoza za prikupljanje informacija u realnom vremenu i monitoring vozila. Oprema se sastoji iz komunikacionog modula, kontrolnog modula i periferije aerosola za gašenje i zaštitu elektronske opreme i instalacija oko mesta gde je ugrađena oprema u vozila prevoznika. Nabavkom je predviđeno da se oprema i softversko rešenje postavi u 1.600 vozila gradskog prevoza, u nekoliko garaža i na jednoj lokaciji kontrolno-operativnog centra.

Izvor: E-kapija

Foto: B92.net

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image
Choose Video
X