Beograd

Kinez nasmejao ceo Beograd: Ostavio urnebesan oglas na banderi, traži devojku!

Romantični oglas jednog Kineza koji traži devojku u Beogradu.

Na društvenim mrežama osvanuo je oglas na banderi kod Londona, u samom centru Beograda, a sadržaj je nasmejao i raznežio sve koji su ga pročitali. Jedan simpatični Kinez rešio je da nađe ljubavnu saputnicu u našem glavnom gradu, a njegovo pismo napisano nespretnim gugl translejtom prenosimo u celosti.

Želim da kontaktiram ljude u Srbiji

Dolazim iz Kine. U našoj zemlji Kina i Srbija su reklamirane na internetu kao prijatelji i podržavaju se jedni druge u međunarodnim poslovima. Došao sam u vašu zemlju na turizam. Nakon dolaska u vašu zemlju, ustanovio sam da su muškarci u vašoj zemlji veoma zgodni, a žene veoma lepe, i video sam da mnoge kineske žene i muškarci u vašoj zemlji postaju parovi. Dakle, sada imam ideju da nađem devojku.

Ja poslujem u Kini, ali moj posao nije velik, ali moj prihod je malo veći od prihoda običnih kancelarijskih radnika Kini. Imam nekoliko apartmana u Kini, ali nemam bankarske kredite.

Foto: Reddit

Ako ne želite da idete u Kinu, mogu da registrujem kompaniju u vašoj zemlji i otvorim prodavnicu koja će poslovati. Nisam visok. Nadam se da nećete biti previsoki ili ako me ne volite zbog toga što sam kratak, prihvatiću vašu visinu. Otišao sam na univerzitet u Kini. Nadam se da ste takođe otišli na univerzitet. Imam 30-ih. Trebate mi da budete odrasla osoba ali ne više od 30. Trenutno nisam dobar u engleskom i ne mogu da govorim na engleskom. Ako smo zajedno, možemo da koristimo softver za komunikaciju u ranoj fazi, a platiću vam da se prijavite da kasnije naučite kineski.

Takođe želim da nađem nekoga ko će naći devojku za mene. Daću vam 2300 lokalne valute svaki dan. Nakon što razgovarate sa mnom, morate mi reći svrhu: 1. Želite da nađete posao 2. Želim da budem moja devojka.“

„Srećno, brate Kinezu“, poručuje mu ekipa s društvenih mreža, gde je fotka oglasa postala viralna.

Izvor: Serbian time

Foto: Pixabay

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image
Choose Video
X