Beograd

Besplatni kursevi računara: Prijavljivanje do 12. maja telefonom

Najstariji sugrađani koji žive na Savskom vencu moći će do 12. maja da se prijave na besplatne kurseve zaa korišćenje računara i mobilnih telefiona, kao i za učenje engelskog jezika.

– Penzioneri će imati priliku da nauče osnove engleskog jezika, kako da pravilno pristupaju informacijama na internetu, kreiraju i koriste naloge na društvenim mrežama i aplikacijama za komunikaciju, kako bi ostali povezani sa članovima porodice i prijateljima, kao i da pravilno podese mobilni telefon ili računar, da istraže nove hobije i kvalitetno ispune slobodno vreme – navode  u opštini Savski venac.

Kako se dodaje, sadržaj kurseva i način predavanja biće prilagođeni potrebama starijih sugrađana koji će u prijatnoj atmosferi ovladati potrebnim digitalnim veštinama ili osnovama engleskog jezika.

Penzioneri imaju pravo da izaberu više od jednom kursa u ponudi. Prijave se vrše svakog radnog dana od 8.00 do 15.00 časova na broj telefona 2061-761 .

U opštini ističu da je sticanje novih znanja i veština omogućila sa ciljem da svojim seniorima pomogne da postanu samouvereni, kompetentni i sigurni korisnici računara, mobilnih telefona, interneta uopšte i što bolji poznavaoci stranih jezika.

Izvor: Tanjug

Foto: Canva stock

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image
Choose Video
X