Aktuelno Rakovica

Besplatna priprema za malu maturu u Rakovici: Prijave počinju od danas

Centar za kulturu i obrazovanje Rakovica, već šestu godinu zaredom, najavljuje organizaciju besplatne pripremne nastave za malu maturu iz srpskog jezika i matematike namenjene učenicima svih osnovnih škola na teritoriji Rakovice.

Konkurs za prijavu je otvoren u periodu od 15. do 25. januara 2024. godine, ili do popunjavanja svih raspoloživih mesta, uz naglašenu napomenu da je broj mesta ograničen. Prijave se vrše isključivo putem mejla na adresu matura.rakovica@gmail.com, a prijave koje su stigle pre objave konkursa neće biti uzete u obzir.

U prijavi je potrebno navesti ime i prezime polaznika, naziv škole koju trenutno pohađa, kao i kontakt informacije roditelja ili staratelja, uključujući ime, prezime, telefon i mejl.

Pripremna nastava planira se da započne 24. februara 2024. godine i traje do 15. juna 2024. godine. Časovi će se održavati svake subote i nedelje u prostorijama Centra, kao i u učionicama MŠ „Radoje Dakić“. Nastavu će voditi priznati profesori sa iskustvom u pripremi učenika za malu maturu.

Detaljne informacije, tačna satnica i biografije profesora biće dostupne na zvaničnom sajtu Centra za kulturu i obrazovanje Rakovica. Predavači su renomirani pedagozi u aktivnoj službi, sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa decom i pripremama za viši nivo školovanja.

Rakovicainfo.rs

Foto: Canva stock

X